Hjälp Holger på sin resa genom Kalmar län!

Samarbeta för att hjälpa Holger Nilsson att nå Riksgränsen!

På frut.zundin.se finns ett mission där man ska förflytta ”Holger” från den sydligaste zonen till den nordligaste. Holger måste passera ett utvalt antal zoner kors och tvärs genom landet, bl.a. i Kalmar län. Efter att ha varit på villovägar i Västra Götaland är Holger nu i Kalmar. Han ska närmast till Emmaboda och sen till Nybro, Kalmar, Södra och norra Öland, Mönsterås, Oskarshamn, Västervik, Vimmerby, Hultsfred och Högsby innan han ska vidare till Åseda in i Kronobergs län. Holgers resplan hittar du här: https://frut.zundin.se/storymission.php?missionid=45

Generella regler:

Holger följer dig från zon till zon så länge du inte spenderar för mycket tid mellan zonerna. Han gillar att resa och återvänder till senast tagna zon om han tycker att du är för tråkig att följa!! Om du hämtar honom i en zon markerad som tågstation, kommer han att följa dig till nästa zon upp till 5 timmar!

I alla andra zoner åker han tillbaka till senast tagna zon om det går längre tid än 1 timme från att ”ledsagaren av Holger” tog en zon. Det fungerar att förflytta Holger med assist.

Hur man hämtar upp Holger:

Gå till zonen på kartan där Holger befinner sig just nu (röd bubbla) och ta zonen. Tänk på reglerna ovan! Försök att transportera Holger mot eller till nästa resmål på kartan. Holger behöver alltså inte gå direkt mellan de utvalda zonerna utan kan gå med små steg däremellan. Men som sagt – om du väntar mer än 1 timme innan du tar nästa zon stannar Holger på senast tagna zon.

Lycka till!